Veckosummering / v. 5-7

Någonting hände och jag vet inte riktigt vad, men som vanligt så hamnade jag efter i bloggandet vilket resulterar i ett 3-veckors-inlägg.

Vecka 5

Veckan började med att jag avslutade filmandet och åkte hem till mina föräldrar för att umgås och redigera ihop filmen.

På fredagen fyllde Linus syster My år och då bjöds det på vegansk smörgåstårta. Det är lite roligt, för jag ville aldrig äta smörgåstårta när jag var liten så jag har egentligen bara ätit vegetarisk och nu vegansk. Men det var riktigt gott!

Och självklart fick vi inte glömma semlor!

Kvällen bjöd även på lite ordentligt med snö och en lykta som skapade Narnia-känslor

På lördagen åkte vi ut på en liten second-hand-runda. Jag hittade ingenting speciellt och ska jag vara helt ärlig så var jag lite för kär i snön för att bry mig om något annat.

Vecka 6

Dags att printa månadens bild! Temat var ”framtid”

…och jag råkade printa på fel sida av pappret…

Hela klassen tryckte in sig i två bilar och begav sig till Borås för att gå på fotoutställning

Lokalen, som nu är ett museum, har tidigare varit en korsettfabrik. Lite intressant.

Tillbaka i fina Jönköping!

Jag försöker lära mig en ny stickteknik, går ganska bra. Planen är att det ska bli ett par vantar.

Vecka 7

Sportlov och jag åkte ner till Skåne igen. Känns verkligen som att jag bara åker upp och ner varannan vecka nu haha.

Klara och jag åkte in till stan och kikade runt. Jag hittade bland annat ett par väldigt snygga skor som tyvärr inte riktigt fungerar i Nässjö och Jönköpings snöiga väder. Får hoppas att de finns kvar till våren!

Och så var det dags för alla hjärtans dag och ytterligare ett födelsedagsfirande

Tillbaka i Nässjö med, om möjligt, ännu mer snö

Linus och jag begav oss bort till A6 och Ikea för att fixa lite grejer och jag passade på att smaka McDonalds nya veganska burgare. Jag har testat den en gång tidigare men då tog jag med den hem och det är aldrig lika gott då.

Skaffade två förvaringslådor på Ikea att ha i skafferiet.
Vi har så djupa skåp att det är näst intill omöjligt att hålla ordning och reda. Men nu känns det rätt så bra.

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *