Månadens bild – Skillnad

På fotoskolan har vi något varje månaden om vi, ganska passande, kallar för månadens bild.
Alla i klassen fotar till ett visst tema och i slutet på månaden printar och ramar vi in för redovisning.

Canon EOS 6D + Canon EF 50mm f/1.8 STM

På grund av jullovet som startade redan den 19 december fick redovisningen av december månads bild skjutas fram till nu i början av januari. Inte mig emot, det blev ju lite mer tid att finputsa på sin bild. Temat var skillnad. Och hur tänkte jag här då? Tjaaa, det var inte en så djup tanke bakom min bild. Äppelbitarnas former skiljer sig både ifrån varandra och från det hos ett helt äpple. Djupare än så blev det inte, jag tyckte bara att det var en cool bildidé och eftersom den passade in på temat så fick det bli så också. Jag tycker inte att bilder alltid behöver ha en djup baktanke, ibland kan det väl räcka med att något är trevligt att titta på?

 

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *