Mina mål för det nya året

Jag både gillar och ogillar nyårslöften. Just att det kallas löfte är något som alltid har stört mig, det sätter liksom lite för mycket press på en om man inte skulle lyckas. Därför känns det bättre med en lista istället. De behöver inte genomföras 2018 eller ens året efter det, det är bara saker som jag gärna hade velat lyckas med.

Så får jag väl återkomma om ett år och se om jag lyckats med något på min lista. Men det tror jag nog! Så här kommer min lista:

Våga fota mer självporträtt
I tvåan på gymnasiet fotade jag ganska mycket självporträtt. Det var lugnt i skolan, jag hade inte mycket att göra och tiden gick åt till att fota. Sedan jag flyttade upp till Nässjö har jag inte riktigt tid att fota så mycket självporträtt som jag skulle velat. Sen hjälper det såklart inte heller att jag bor i en mörk liten källarlägenhet haha. Men nu till våren ska det bli ändring på det hela!

Sluta äta så mycket godis mitt i veckan
Inte så mycket att förklara. Det är lite farligt när mer och mer godis blir veganskt haha. Men jag måste verkligen skärpa mig!

Titta klart på Friends

Läsa mer böcker
Jag har en stor bokhylla med en hel del böcker som jag antingen inte har läst eller inte läst klart, så det är väl bara att sätta igång.

Böra blogga regelbundet

Skaffa en kompakt systemkamera
Under mellandagsrean så skaffade jag nästan en Panasonic Lumix Gx800 men det kändes lite dyrt. Så vi får se, under detta året kanske det blir en nyhet i kameraväskan.

Skriva vidare på min bok
Sedan lite över ett år sedan så har jag gått och funderar på en idé till en bok. Den har växt och växt och jag har fullt med anteckningar på både mobilen och i datorn, men jag har bara skrivit en riktig sida på själva berättelsen. Så nu är det kanske dags att gå ifrån idé-stadiet och faktiskt börja skriva.

Fota mer analogt

Skriva mer brev
Jag älskar att skriva med penna på papper. Det är något mysigt med att nästan måla fram vad man vill säga. Sen inbillar jag mig att folk tycker det är trevligt att få brev ibland, jag gör iallafall det.

Försöka mig på yoga

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *