September


Månadens självporträtt för september.

Nu är det över en månad sedan jag flyttade till Jönköping och började studera på Fotoskolan och jag har både haft jättemycket att berätta och ingenting att berätta. För HJÄLP vad mycket det tar på krafterna att flytta, lära känna en ny stad och träffa en massa nya människor. Jag tycker det är kul, men det är också jobbigt.

I skolan har vi i uppgift att ta ett självporträtt varje månad. Min bild för september får lite spegla hur jag har känt mig den här månaden; delvis här, delvis där och lite förvirrad.

Dela

2 Kommentarer

 1. 11 januari 2018 / 17:41

  Fint porträtt av dig Molly! Jag kommer till Fotoskolan i Jkpg den 23 februari för att snacka om min skola, hoppas att du är där då så vi ses 😀

  • Molly
   11 januari 2018 / 20:00

   Tack så mycket! Men åh vad kul! Det får jag ju verkligen inte missa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *