En fotopromenad


Igår kväll var hela familjen ute och gick med hundarna, till och med lille Lego som trots att han bara är 10 veckor gammal (!!!) gick riktigt fint i koppel. Vissa dagar undrar jag om han inte är lite magisk, för ibland beter han sig verkligen inte som en valp. Men det var härligt att vara ute och gå lite när det börjat bli svalt. Vi missade nog precis myggorna så får dagen så uppdaterades inte min myggbett-samling.


Jag har inte haft med mig kameran på ganska länge nu. Den där fotoglädjen har inte funnits där, och jag har helt enkelt inte känt mig motiverad. Men jag tror att det håller på att vända nu. Får hoppas att det var en bieffekt av att vara lite skoltrött. Men nu är det slut med det, fram till hösten i alla fall.

Glad midsommar! 

Annat som hänt

  • Jag har tagit studenten!! Den 16 juni sprang jag och mina vänner ut på balkongen på Ljud & Bildskolan och studsade och sköt konfettikanoner. En underbar dag som jag nästan blir lite ledsen av att tänka på, för jag önskar nästan att jag hade ett år kvar på LBS för jag trivdes så bra. Men det gör inget gott att tänka bakåt, för nu är det framåt och Jönköping som gäller!
  • Precis som många andra som håller på med foto så tycker jag det är något lite extra speciellt med utprintade bilder, det är liksom lite häftigt att hålla i en fysisk kopia av en bild man tagit. Så man kan ju gissa hur glad jag blev när jag fick en Instax-kamera i studentpresent. Jag kan ju erkänna att jag blivit lite beroende och hade det inte varit för att filmen är så dyr hade jag nog fotat med den varje dag! Bilderna blir ju inte topp-kvalité, men det är lite myyysigt.
Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *