En decembermorgon

I början av december förra året upplevde jag en utav de vackraste men tröttaste morgnarna jag tror jag har varit med om. Bilderna får det ju att se ut som om det var varmt och skönt, men det kan jag säga att det inte var! Jag tror jag satt invirad i två filtar + min jacka + två halsdukar + vantar. Ja, ni fattar. Det var kallt.

Jag hade inte ens tänkt att gå upp innan klockan 6 den morgonen, men eftersom Linus skulle ut och fotografera time lapse tänkte jag att det var väl lika bra att hänga på. För NÄR annars skulle jag orka ta mig upp så dags? Jag är ingen morgonmänniska om vi säger så!


Canon EOS 6D + Canon EF 50mm f/1.8 STM

Jag kommer nog inte göra om det här på ett tag, hur mysigt det än var när vi väl kommit fram. Det får helt enkelt bli solnedgångar för mig i framtiden. Min motivation på morgonen är inte tillräckligt stark haha!

Nu tror jag att min rast är slut, dags att återgå till skolarbeten!

/Molly

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *