Hej igen


Lilla Melody en dag när det ovanligt nog var snö i Skåne.

Den här bloggdesignen tog längre än väntat att knåpa ihop. Kan säga att det är bra mycket svårare än att bygga en blogg på blogg.se där jag hade min blogg innan. Men jag måste säga att trots allt besvär med html och css så är jag väldigt nöjd med WordPress och resultatet.

Får kanske erkänna att det inte bara är bloggdesignen som har gjort att jag inte varit på blogghumör; det är framförallt skolan. Missförstå mig rätt, jag tycker väldigt mycket om LBS och alla mina klasskamrater, men just nu är det så mycket på gång. Är i slutspurten av mitt projekt i mitt gymnasiearbete och i helgen skickade jag in min ansökan och portfolio till en konsthögskola. Fick faktiskt mail för en stund sedan och jag har kommit vidare till intervju!! Så mina tankar har helt enkelt varit där istället för på bloggen.

Men jag saknar att blogga, även om jag aldrig blivit riktigt bra på det. Är riktigt sugen på att skaffa en liten nätt kamera som är lättare att ta med sig i handväskan så att jag kan blogga mer vardagsbilder. För annars blir det mobilbilder = inte bra kvalité eller så måste jag släpa på systemkameran.

/Molly

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *