Update


Canon EOS 6D + Canon EF 50mm f/1.8 STM
Model: Emmelie Tillberg

Nu har det gått alldeles för länge sedan jag uppdaterade min blogg, MEN den här gången har jag en ursäkt som inte innehåller orden ”lat” eller ”orkade inte”. I augusti började jag mitt sista år på gymnasiet och har sedan dess haft fullt upp med alla skoluppgifter och mitt gymnasiearbete. Tänker faktiskt hålla mitt gymnasiearbete lite hemligt, så jag kommer inte visa någonting från det förrän till jul när sista inlämningen är.

Tidigare i veckan var jag och Emmelie ute och fotade för första gången på väldigt länge, har alltid så himla kul när vi fotar så det blev många bra och vackra bilder. Vi hittade typ världens vackraste höstträd och hade en riktig höst-photoshoot. Höstlöven är ju bara fina en så kort tid, så man får passa på att fota. Har redigerat klart några fler bilder från samma dag, så de kommer förhoppningsvis upp i helgen (om jag inte glömmer haha).

/Molly

 

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *