Briar Rose


Canon EOS 6D + Canon EF 50mm f/1.8 STM
The photo of me is captured by Linus Rannerud, edit by me

Då var jag tillbaka efter ännu en nästan en månads lång bloggpaus. Som vanligt har jag inte direkt någon ursäkt mer än att jag inte riktigt har orkat gå ut och fota. Sen är det ju inte så att jag måste hålla igång bloggen, men nu när jag har ny domän och allt så är det ju lite roligt om jag faktiskt publicerar någonting. Så tycker jag iallafall. Snar ska jag och min pojkväns familj uppåt i landet till Norrland, kommer bli väldigt spännande och kul – speciellt med tanke på att jag aldrig varit längre upp i Sverige än typ Norrköping. Det kommer bli ett väldigt bra fototillfälle om något, så efter det kommer det förhoppningsvis att krylla av bilder till bloggen.

-English-

I’m back after a month long pause. As usual, I haven’t really got an excuse except for that I haven’t really been bothered to go out and take pictures. Then again, it’s not like I have to keep the blog updated, but now when I have a new domain and everything, it’s kind of fun if I actually post something now and again. That’s my opinion anyways. Soon me and my boyfriend’s family are travelling up the country to Norrland (northern Sweden). It’s going to be very exciting and quite the photo-opportunity. So after that, there will hopefully be loads of pictures for the blog.

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *