LBS Media Awards

13054559_10154123116638537_2144109934_o
Bilden på mig är tagen av Alma

Igår klev jag upp klockan 4 och att jag ens klarade av det förvånar mig, jag är raka motsatsen till en morgonmänniska om vi säger så. Halv sju var jag framme i Hässleholm och jag, Linus, Sofie och Emmelie + vår fotolärare tryckte ihop oss i en Volvo för att påbörja den nästan tre timmar långa bilresan till Borås och LBS Media Awards. Det är faktiskt första gången som det hålls och jag tycker det var ett riktigt bra initiativ av LBS Borås, speciellt med tanke på att min LBS skola har bestämt sig för att ta bort vår lokala LBS gala.Väl framme blev vi tilldelade små etiketter som var till för att rösta fram publikens pris i de olika kategorierna; bästa foto, bästa text, bästa grafiska design och bästa film.

Om jag ska vara helt ärlig så mins jag inte så mycket av vad som hände innan det började, vi var lite som vandrande zombies som fått för lite sömn. Det jag mins bäst måste vara hur vi satt och kommenterade hur de sa fota istället för fotta som vi säger det. Jag veeet att det ska uttalas fota men det låter så märkligt i mina öron haha. Och jag kan inte fatta det: jag vann. Jag vann andrapris i kategori bästa foto för årskurs 2. Det var tur att min fotolärare filmade när jag gick upp och hämtade priset för jag var så nervös och spänd att jag bara fokuserade på att inte snubbla. I pris fick jag ett fint diplom och ett presentkort på 500 kr på Scandinavian Photo, och det säger man ju inte nej till!

Föresten, välkommen till den nya bloggen!

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *